Facebook

“Ik mag alles eten” is geen dieet maar een manier van leven!

Een “Ik mag alles eten” traject bestaat uit een kennismakingsgesprek, een intakegesprek en vervolgens 4 of 8 vervolggesprekken. Tijdens het intakegesprek worden veel vragen gesteld om je eetpatroon en eetgedrag in kaart te brengen. Ook wordt het eetdagboek dat je voor het intakegesprek dient in te vullen doorgenomen en worden er persoonlijke adviezen gegeven en een basisdagmenu gemaakt.

Daarna start het “echte” traject en ga je samen met je coach en het werkboek aan de slag. Tijdens het traject leer je patronen en gewoonten doorbreken en worden je handvatten aangereikt waardoor je inzichten krijgt in je valkuilen.

Voor wie?

Voor iedereen die gewicht kwijt wil, gemotiveerd is EN bereid is om zijn leefstijl te veranderen.

Tijdens ons coaching traject hoef je geen honger te lijden, wel ga je anders eten dan je waarschijnlijk gewend bent.

Bij GCN zien we het afvallen als de eerste stap, het begin. Heb je je streefgewicht bereikt? Dan begeleiden we jou om op gewicht te blijven en de nieuwe eetgewoonten en -gedrag vol te houden. Het coachen en het begeleiden van mensen met overgewicht volgens de GCN methode heeft als gevolg dat je het gezond gewicht bereikt dat bij je past.

Ben je gemotiveerd en wil je dat wij je op weg helpen, ondersteunen en begeleiden om je doel te bereiken? Waar wacht je op?

‘ik mag alles eten’- methode

Waarom is onze methode anders dan veel andere methoden?
De “Ik mag alles eten” afslankmethode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes en het zoeken naar alternatieven. Gewicht verliezen is niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. We besteden aandacht aan zowel gezonde voeding, beweging als je mentale gezondheid. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen en je eigen knelpunten gaat aanpakken zul je ook gewicht verliezen. De oplossing zit namelijk verborgen in jezelf. GCN werkt dus niet met diëten maar met richtlijnen. In het GCN werkboek vind je natuurlijk wel een groot aantal recepten en weekmenu’s. Deze voorbeelden kun je als richtlijn gebruiken maar deze zijn er niet om zo maar op te volgen. De “ik mag alles eten” afslankmethode kun je op diverse manieren volgen. Je kunt dit doen via persoonlijk contact, via groepscursussen en via online e-coaching. Je wordt hoe dan ook begeleid bij het werken aan je “knelpunten” met behulp van onze coaching methode en de opdrachten in het werkboek.