Facebook

Vergoedingen door de zorgverzekeraar

De kosten van een traject bij een gediplomeerde gewichtsconsulente die is aangesloten bij de BGN worden geheel of gedeeltelijk vergoed door steeds meer zorgverzekeraars. Het zit in het aanvullende pakket en valt dus niet onder het eigen risico. Er zijn vergoedingen mogelijk tot 100%. Vraag aan je eigen GCN gewichtsconsulente hier meer informatie over.

Om te zien of jouw zorgverzekeraar ook vergoed kun je kijken op de site van de BGN onder ‘vergoedingen’. Of klik op deze link

Doordat de gewichtsconsulenten zijn aangesloten bij de BGN ben je ook verzekerd van:

Actualiteit, Ontwikkelingen in de markt worden actief gevolgd,
Onafhankelijkheid, Adviezen zijn niet gebonden aan enig merk,
Kwaliteit, Alleen gediplomeerde gewichtsconsulentes mogen aangesloten zijn bij de BGN, en kennis wordt regelmatig bijgespijkerd door opleiding en training.

Korting op je verzekering

Het is mogelijk om via de GCN gewichtsconsulenten een unieke code te ontvangen waarmee je gebruik kunt maken van een “fit en gezond lifestyle” collectiviteitskorting bij een van de volgende zorgverzekeraars: De Amersfoortse, Menzis, ONVZ, AGIS, Delta Loyd, VGZ, Avero Achmea, of OHRA.

Wanneer je bij ons een coachingtraject aangaat kunnen jij en jouw gezinsleden dus profiteren een goede begeleiding en van een korting op jouw zorgverzekering die kan oplopen tot wel 10%. Vraag aan je eigen GCN gewichtsconsulente hier meer informatie over.